V-timer është zgjidhja për përdorimin e boilerit

V-timer është një pajisje inteligjente, me të cilën rregullon kohën që dëshiron boilerin ndezur dhe mbyllet automatikisht sapo përfundon koha.
Pajisja ka një tregues vizual të ndezur gjatë gjithë kohës së funksionimit dhe sinjal akustik që njofton se boileri u fik automatikisht.

Ekonomi

 • Me "V-timer" do të paguash çdo muaj nga 10 deri në 50 euro më pak energji elektrike
 • E domosdoshme për të moshuarit që harrojnë, studentët e pakujdesshëm, familjet me fëmijë
 • Rrit jetëgjatësinë e boilerit
 • Boileri është i ndezur VETËM për aq kohë sa nevojitet

Ekonomi

Qetësi

Shërbim - Lehtësi

 • Nuk ke më ankth për të mbyllur boilerin
 • V-timer e fik automatikisht boilerin kur kalon koha që ke regjistruar
 • Rregullimet bëhen në një mënyrë shumë të lehtë
 • Uji nuk vlon
 • ΔNuk e pëson nëse ke panel diellor, duke kujtuar se uji është ngrohur nga dielli

Siguri

 • Nuk rrezikon nga shoku elektrik gjatë kohës që je duke bërë banjë
 • Nuk ka rrezik të plasjes së boilerit nëse termostati nuk punon

Funksionim i mirë

Tri versione të ndryshme

Në varësi të sa i dhënë je pas pajisjeve elektronike, do të gjesh versionin që të përshtatet

Të gjitha versionet

MË I SHITURI

V-timer klasik

VLERA MË E MIRË

V-timer dixhital

Gadget Maniac

WiFi V-timer

Një ide unike

Patentë ndërkombëtare shpikjeje

"V-timer" është një produkt që edhe pse synon të zgjidhë një problem me të cilin përballen të gjitha shtëpitë, është novator dhe i certifikuar me patentën ndërkombëtare të shpikjeve nr. 20150100506.

Mbroni mjedisin

Nuk dëmton mjedisin

Përtej pasojave ekonomike, duhet të vërejmë edhe dobitë shumë të rëndësishme në mbrojtjen e mjedisit. Me përdorimin e "V-timer", kursejmë energji, që do të thotë më pak ndotje ndaj mjedisit dhe shtojmë jetëgjatësinë e boilerit, një pajisjeje prodhimi i së cilës shkakton gjithashtu ndotje..

 • Me anë të një graduesi të thjeshtë përcaktoni përfundimisht kohën që boileri do të jetë ndezur.

  Kohëzgjatja mund të ndryshojë nga vera në dimër. Në shumicën e klimave 15 minuta në dimër dhe 7 në verë do të mbulojnë nevojat tuaja.

 • Përpara se të laheni, thjesht shtypni butonin e aktivizimit të V-timer.

  Nuk duhet t'ju shqetësojë më boileri. Mund të merreni me diçka tjetër pa e pasur mendjen aty.

 • Për sa kohë që boileri është i ndezur, ndizet një dritë për t'ju njoftuar se pajisja është në punë.

  Për sa kohë drita është e ndezur, prisni përpara se të përdorni boilerin, që të jeni të sigurt.

 • Pasi të kalojë koha që keni përcaktuar, pajisja do të fiket automatikisht. Gjithashtu, V-timer nxjerr një lajmërim akustik, i cili ndalon pas pak.

  Në këtë mënyrë njoftoheni se uji është ngrohur sipas nevojave tuaja.

DIVICO Security vepron që nga 1983 në sektorin e sistemeve të sigurisë. Në ecurinë shumëvjeçare të saj mijëra shtëpi, biznese dhe organizata e kanë nderuar DIVICO Security me besimin e tyre. Filozofia e zhvillimit të vazhdueshëm e ka orientuar DIVICO drejt specializimit të zgjidhjeve për sigurinë e sistemeve fotovoltaike, ndërsa prezenca dhe fama e kompanisë në të gjithë Greqinë është garancia më e sigurt e shërbimeve të sigurisë që ofron.

 • Testimonial
  Sa herë që shkonim për pushime, ktheheshim pas me frikën se mos kishim harruar boilerin ndezur. Tashmë jemi të sigurt.
 • Testimonial
  Në një familje me pesë anëtarë... dikush harronte gjithnjë boilerin ndezur... me rezultat, fryrjen e llogarive dhe përvëlimin e ujit në banjë... Jo më!
 • Testimonial
  Dallimi në konsumin e energjisë ishte i dukshëm që me llogarinë e parë... përllogaris se deri në fund të vitit do të kem kursyer të paktën 150 euro!
  ANGJELIQI DHIMITRIADHI